Start als DSD-reseller

Business License - Avast

Avast

Avast bouwt aan een wereld waarin veiligheid en privacy toegankelijk is voor iedereen, waar en wanneer dan ook en ongeacht de verbinding die wordt gebruikt. Dankzij tientallen jaren aan ervaring heeft Avast een flinke naamsbekendheid opgebouwd over de gehele wereld. Wereldwijd maken miljoenen mensen en bedrijven gebruik van de antivirus oplossingen van Avast.

Avast licentie software

Avast biedt twee 3 varianten licenties: Avast Business Antivirus, Antivirus Pro en Antivirus ProPlus. Kies vervolgens of je de licentie met of zonder Management Console wilt aanschaffen.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Avast Internet Security

Avast Internet Security

Avast Internet Security is de antivirus oplossing van Avast. Dit complete pakket bevat verschillende functies om PC’s te bescherming tegen malware, virussen en phishing. Avast Internet Security biedt tevens een handige functionaliteit voor gamers: de 'Do Not Disturb' modus. Hierdoor worden gebruikers tijdens het gamen niet gestoord bij minder urgente meldingen.

Avast Premier

Avast Premier

Avast Premier is het meest geavanceerde beveiligingspakket van Avast. Avast Premier beschermt PC's tegen de meest voorkomende bedreigingen op het internet. Avast Premier heeft als extra functies een webcam beveiliging en datavernietiger. Dit pakket biedt tevens een PC-opschoner, VPN en wachtwoordmanager.

Avast Business Antivirus

Avast Business Antivirus

Avast Business Antivirus biedt geavanceerde endpointbeveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven. Kies het aantal apparaten, de licentieduur en of je wel of geen gebruik wilt maken van het Management Console.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!