Start als DSD-reseller

Business License - Panda Security

Panda Security

Panda Security is een gerenommeerde softwareleverancier die is gespecialiseerd in het maken van oplossingen voor IT-beveiliging. De antivirussoftware van Panda Security biedt real time bescherming tegen online bedreigingen, waardoor surfen, online shoppen en gamen voor gebruikers geen risico meer vormen. De slimme technologie van Panda Security is gebaseerd op Big Data en AI en controleert real time alle toepassingen die op het systeem worden uitgevoerd.

Panda ESD Software

Panda Security werkt met slimme technologie, gebaseerd op Big Data en AI, die malware aanvallen kan detecteren voordat ze worden uitgevoerd. Met Panda Security kan een gebruiker zorgeloos surfen, online winkelen en gamen. Panda Security biedt diverse security oplossingen: van Antivirus Pro tot Global Protection.

Software van meer dan 20 merken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Uitgebreid advies en support van ons team

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete

Panda Global Protection biedt een totaalpakket om PC’s, Mac’s en mobiele apparaten veilig en schoon te houden. Naast de welbekende antivirus biedt Global Protection een firewall, anti-spamfilter, online identiteitsbescherming en ouderlijk toezicht. Ondanks het uitgebreide pakket aan oplossingen voor een optimale bescherming, vertraagt Global Protection het apparaat niet.

Panda Dome Essential

Panda Dome Essential

Panda Antivirus Pro is een essentiële antivirusbescherming. Een bidirectionele firewall beschermt het wifi-netwerk van de gebruiker tegen indringers en ongewenste verbindingen.

Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced

Panda Internet Security biedt maximale bescherming voor alle apparaten (PC, Mac, smartphones en tablets). Internet Security maakt gebruik van de beste antivirus met real time bescherming tegen alle soorten bedreigingen en online fraude, een firewall en Wi-Fi bescherming.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!