Start als DSD-reseller

Cloud Service - ReaQta

ReaQta

ReaQta is uniek met haar Endpoint Detection & Response technologie, waarmee bedrijven hun operationele weerbaarheid kunnen versterken. Deze pro-actieve security-technologie detecteert een bedreiging en reageert onmiddellijk door de aanval te analyseren, op te lossen of te blokkeren, direct vanuit de endpoint.

ReaQta maakt de complexe EDR-technologie eenvoudig, doordat de oplossingen over een hoge mate van automatisering, zelfdetectie en zelfredzaamheid beschikken. Hierdoor hoef je, als IT-reseller of MSP, geen ervaren cybersecurityspecialisten te zijn om analyses te doen en hier vervolgens op te reageren.

ReaQta Cloud Services

Door middel van Machine Learning en Artificial Intelligence identificeert ReaQta het normale gedrag van endpoints, waardoor onbekend, nieuw gedrag en fouten direct herkend worden, in tegenstelling tot traditionele antivirus, die enkel bekende bedreigingen detecteert.

Stopt bedreigingen onmiddellijk: detecteert én blokkeert malware volledig geautomatiseerd, vanuit de endpoint.

Realtime beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen, zoals in-memory en file-less aanvallen

Elimineert geavanceerde bedreigingen voordat ze schade kunnen toebrengen.

Tot op de seconde nauwkeurig, one-page overzicht van alle endpoint- en bedreigingsactiviteit.

ReaQta-Hive

ReaQta-Hive

ReaQta-Hive is een complete EDR-oplossing die je inzicht geeft in alle endpoints van je klant. Scan endpoints realtime op bedreigingen, detecteer malware in enkele seconden en blokkeer een aanval met slechts één klik.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!